Opleiden in de school

We zien het als onze taak en hebben er plezier in om aanstaande docenten te begeleiden in het mooie en veelzijdige beroep van docent. We zijn daarom deelnemer aan Opleidingsschool de Dam, een samenwerkingsverband van 21 scholen in de regio Amsterdam. In dat kader bieden we stageplekken aan studenten. Zo krijgen toekomstige leraren de kans om in de dagelijkse praktijk te leren wat goed docentschap betekent. Interesse in een stage op het St. Ignatiusgymnasium? Neem dan contact op met mw. A. (Anne Karen) Ruitenberg of mw. M. (Mascha) Tinnemans.