Sint en piet via het Ignatius Sintcomité

Ieder jaar regelt het Sintcomité van het Ignatius de verhuur van sinten en pieten voor families en organisaties in en rond Amsterdam. Ook verzorgt het Sintcomité de viering binnen de school. Het geld dat we ophalen met het verhuren van sinten en pieten doneren we altijd aan een goed doel en dit jaar is dat weer stichting WereldOuders, die zich momenteel inzetten voor een kinderziekenhuis in Haïti waar levensreddende behandelingen kunnen worden uitgevoerd voor kinderen.
We gaan op 1, 2, 3, 4 en 5 december langs families en organisaties in heel Amsterdam. We hebben dan natuurlijk wel genoeg Sinten en pieten nodig en dat blijkt dit jaar een uitdaging te zijn, vooral op het gebied van Sinten. Daarom hebben wij een hulpvraag aan u! Zou u voor ons, op een van de eerder genoemde dagen, Sinterklaas willen spelen? Als Sint wordt u naar de bestemmingen gereden door een persoonlijke chauffeur en vergezeld door twee of meer pieten. Alle kleding, pruiken en baarden worden door ons geregeld. Als u zich wilt u aanmelden als Sint, hoeft u dus alleen op te komen dagen en heel veel kinderen blij te maken! Wilt u ons én stichting WereldOuders helpen? Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar sint@ignatius.nl.


Terug
Media
  • Pieten Sint Comite

In dit menu

Laatste nieuwsIgnatius schaakkampioenen

Lees meer

Volg het Ignatius op Instagram!

OnzeAmbitie

Werken aan ontwikkeling vanuit waarderend perspectief. Ruimte bieden aan talent en creativiteit. Samen onderzoekend aan de slag met een open houding en oog voor elkaar en de wereld.
Bekijk onze missie & visie
Nieuwsgierig, zelfstandig, verantwoordelijk
Je leert bij ons hoe je moet leren
De klassieke vorming is ons uitgangspunt
Onze leerlingen en docenten zijn actief én leergierig
We geven je de kans om uit te blinken
Je krijgt onderwijs op hoog niveau
We betrekken leerlingen & ouders via klankbordgesprekken
Je krijgt veel persoonlijke aandacht
We geloven in samenwerken
We maken ruimte voor studiereizen en buitenlesactiviteiten
We bereiden je voor op de maatschappij
Er is ruimte voor individuele groei