Hulp bij je huiswerk

Stockbeeld Pxhere

Het Studielokaal biedt sinds dit schooljaar huiswerkbegeleiding aan op het Ignatius. Handig als je hulp wilt of vragen hebt over de stof.


Over het Studielokaal
Het Studielokaal is een instituut dat huiswerkbegeleiding biedt en andere vormen van training of begeleiding voor leerlingen. De instelling heeft geen eigen locaties, maar werkt altijd op de scholen zelf.

Hoe werkt het?
Leerlingen kunnen bij de huiswerkklas terecht voor minimaal twee en maximaal vijf middagen per week. In een rustige omgeving werk je in een kleine groep aan je huis- of leerwerk. Je krijgt er begeleiding bij het plannen van je taken en je leert er hoe je op een slimme manier studeert. Je kunt ook uitleg krijgen over de stof, om welk vak het ook gaat. Aan het einde van de middag ontvangen je ouders een dagverslag. 

Wanneer?
Op alle schooldagen zijn er huiswerkklassen. Op maandag, woensdag, donderdag of vrijdag is dat van 15:00 tot 18:00 uur, op dinsdag van 13:30 tot 16:30 uur (vanwege het verkorte lesrooster).

Informatie voor je ouders
Meld uw kind hier aan voor de huiswerkklas. Doet u dit vóór 31 december 2018, dan ontvangt u een 'vroegevogelkorting' van 25% op de eerste maand (januari).

Ter aanvulling op de huiswerkbegeleiding biedt Het Studielokaal ook individuele bijlessen, studiecoaching of remedial teaching. Deze extra’s zijn zowel los beschikbaar als in pakketvorm. Vraag hier bijlessen aan.

Terug
Media
  • stockbeeld Pxhere

In dit menu

Laatste nieuwsKorte films van klas 4 en klas 5

Lees meer

Volg het Ignatius op Instagram!

OnzeAmbitie

Werken aan ontwikkeling vanuit waarderend perspectief. Ruimte bieden aan talent en creativiteit. Samen onderzoekend aan de slag met een open houding en oog voor elkaar en de wereld.
Bekijk onze missie & visie
Nieuwsgierig, zelfstandig, verantwoordelijk
Je leert bij ons hoe je moet leren
De klassieke vorming is ons uitgangspunt
Onze leerlingen en docenten zijn actief én leergierig
We geven je de kans om uit te blinken
Je krijgt onderwijs op hoog niveau
We betrekken leerlingen & ouders via klankbordgesprekken
Je krijgt veel persoonlijke aandacht
We geloven in samenwerken
We maken ruimte voor studiereizen en buitenlesactiviteiten
We bereiden je voor op de maatschappij
Er is ruimte voor individuele groei